El passat dijous 6 de maig, els alumnes seleccionats per fer el segon curs de carrosseria en modalitat DUAL, van participar en la 1a Jornada Job Speed Dating, amb l’objectiu de preparar, de la forma més real possible, les entrevistes de selecció de les pròximes setmanes.


Dins l’àmbit de col·laboració entre centres promogut per la Xarxa ORIENTAFP, ja fa 7 mesos que ens van posar en contacte amb altres centres que imparteixen la mateixa especialitat que nosaltres, com l’INS La Mercè, i, gràcies al treball en comú, hem pogut realitzar la 1a Jornada JOB SPEED FATING telemàticament.

Els alumnes participants d’ambdues escoles ho han valorat molt positivament, i ara es veuen una mica més preparats per afrontar les entrevistes del proper mes als tallers del nostre entorn. Esperem que sigui la primera de moltes futures col·laboracions i volem donar les gràcies als alumnes d’ambdues escoles que s’han implicat en la Jornada.