Sabíeu que els gronxadors, els tobogans i la pista de skateboard són estructures que ajuden a fer mesures, comprovar lleis i extreure conclusions? L’alumnat de 1r de batxillerat ho ha pogut comprovar in-situ.


Els passats dimecres 24 de febrer i 10 de març els alumnes de la matèria de Física de 1r de batxillerat van sortir de l’escola per fer la classe a l’aire lliure, ara que ve el bon temps, en els equipaments lúdics de la Foneria i a l’Skatepark. L’objectiu era experimentar «in situ» els principis de conservació de l’energia mecànica, així com la pèrdua d’energia per fregament amb l’aire.

Els gronxadors, els tobogans i la pista de skateboard són estructures que ajuden a fer mesures, comprovar lleis i extreure conclusions. El temps ens ha acompanyat i sempre és agradable sortir a l’aire lliure a fer la classe d’una altra manera.