Els alumnes de 3r d’ESO de Salesianos Rioja i de Salesians Sant Vicenç dels Horts s’han trobat avui en una videoconferència amb l’autor de La hija del Tuareg, novel·la que han llegit i que ha estat el centre d’interès del projecte de l’àmbit Social i Lingüístic del segon trimestre.


Aquest segon trimestre, a 3r d’ESO han treballat un munt de coses a partir de la lectura de La hija del tuareg, de Francisco Díaz Valladares (edebé). Aviat publicarem alguns vídeos que expliquen aquest projecte.

En la trobada d’avui, l’alumnat de 3r d’ESO de les escoles salesianes de Sant Vicenç dels Horts i de Logroño han pogut dirigir-se directament a l’autor per preguntar-li tot allò que han volgut. Pregunta rere pregunta, Díaz Valladares ha anat responent les curiositats i les inquietuds que la novel·la i el seu procés creatiu ha despertat entre els joves lectors.

Agraïm la seva disponibilitat i les facilitats que l’editorial Edebé ha posat a fi de dur a terme aquesta trobada virtual. Esperem poder repetir l’experiència amb més autors i autores i en més cursos.

Sessió de tancament del Projecte “La hija del Tuareg”. Mitjançant els post-its cada alumne/a expressava allò que s’emportava d’aquest projecte.