Encara que no puguem anar al teatre, qui diu que el teatre no pugui venir a l’escola si seguim tots els protocols? La companyia “Frec a frec” va oferir dilluns un espectacle interactiu per treballar les emocions a 1r d’ESO.


Dilluns passat, 16 de novembre, a l’auditori de l’escola es va produir la màgia d’un teatre molt especial: l’espectacte interactiu Murs de la companyia de teatre a mida Frec a frec.

Amb aquest espectacle, la companyia ha posat sobre l’escenari diverses situacions tot convidant als alumnes de 1r d’ESO a compartir el seu punt de vista al respecte. Han vist que és possible posar un granet de sorra perquè les coses canviïn i plantejar alternatives per enderrocar els “murs” que sorgeixen de la por.

Estem segurs que els nois i noies han sortit de l’espectacle convençuts que el fet que hi hagi murs al món, ens fa a tots corresponsables per destruir-los o alçar-los.