Gràcies a la subvenció del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Ministeri de Treball, l’AEBALL i la UPMBALL ofereix dos cursos gratuïts de soldadura per a professionals del sector del metall a Salesians Sant Vicenç dels Horts. Un va acabar el passat 26 d’octubre i el proper comença el 9 de novembre.


Alumnes del curs de soldadura MIG-MAG a les instal·lacions de Salesians Sant Vicenç dels Horts

Des del Departament Escola-Empresa de Salesians Sant Vicenç dels Horts s’ofereixen diversos serveis a empreses i entitats a fi de donar resposta a les necessitats formatives i professionals del nostre entorn.

Per això és un dels centres foratius amb qui l’AEMBALL (Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat) i la UPMBALL (Unió Patronal Metalúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat) compta per a la realització de cursos formatius a professinals del sector metal·lúrgic.

La primera formació d’aquest curs 2020-2021 es va realitzar del 21 de setembre al 27 d’octubre i els seus participants van poder certificar-se en soldadura MIG-MAG.

La segona formació, es durà a terme del 9 de novembre al 3 de desembre per a professionals interessats en la soldadura TIG. Per a més informació o si estàs interessat en participar-hi clica aquí: 👇

Clica per accedir a la informació i inscripció del curs