Malgrat la situació d’emergència, seguint les indicacions del Departament d’Educació, a partir del dia 8 de juny, Salesians Sant Vicenç obrirà només per atendre alumnes amb necessitats especials, alumnes que s’han de presentar a proves d’accés o que acaben etapa.


Tal i com indica el Departament d’Educació, a Salesians Sant Vicenç dels Horts hem redactat el Pla d’obertura de centre, sobre el qual tant el Consell Escolar com l’AFA n’han estat informats.

El curs finalitzarà telemàticament, però el pla de reobertura contempla la possibilitat d’oferir atenció presencial, puntual, organitzada per l’escola amb horaris i dies concrets i voluntària per a l’alumnat.

Seguint també les indicacions del Departament s’ha prioritzat

  • l’alumnat de cursos finalistes (ESO4, BAT2, CF2).
  • alumnat amb necessitats específiques.

S’han organitzat també les diferents mesures de prevenció i seguretat necessàries.

Els tutors i tutores es posaran en contacte amb les famílies i alumnes que formin part d’aquest grup prioritari per concretar les hores i dies d’atenció, així com les condicions d’aquesta trobada.

Amb la resta d’alumnat continuarem amb el mateix procés que hem seguit durant el temps d’ensenyament a distància, en funció del calendari concret de cada etapa.

Si teniu preguntes o dubtes en relació al que s’indica en el pla o en la infografia, no dubteu de contactar amb nosaltres a través dels tutors i tutores dels vostres fills o filles.