La setmana passada, del 10 al 14 de febrer, 15 alumnes de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat han realitzat un curs de 20 hores als tallers de la nostra escola sobre maquinària de fabricació industrial i soldadura amb el nostre equip de professors i professores.


Alumnes de la Fundació Marianao de Sant Boi realitzant la part pràctica del Curs de Formació d’Aprenenr Industrial

Una de les novetats d’aquest any, que esperem que sigui un model de col·laboració a seguir amb altres institucions, és la que Salesians Sant Vicenç dels Horts i la Fundació Marianao han iniciat amb l’objectiu d’oferir un Curs de Formació d’Aprenent Industrial a joves per a la seva inserció sociolaboral.

Durant tota la setmana passada, del 10 al 14 de febrer, 15 alumnes de la Fundació Marianao han estat als tallers de Mecanització i Carrosseria de la nostra escola realitzant un curs de formació de 20h hores que ha inclòs el domini de:

  • TALL: serra cinta, radial portàtil.
  • TALADRAR: raladro portàtil, raspalls de peu.
  • POLIT / DESBAST: radial portàtil, raspalls de peu.
  • PINTAT DE PECES: pintura
  • EQUIP SOLDADURA: grup de soldadura elèctrica invertir, semi automàtica, tig.
  • TALL: Cisalla, plegadora, escantonadora
  • INTERPOLACIÓ DE PLÀNOLS: Nocions bàsiques d’interpretar plànols

Aquestes activitats s’han dut a terme en horari de 15h a 19h, hores en què els tallers esmentats solen estar buits. Per tant, ha estat una bonica manera d’aprofitar els recursos de què disposem a fi de millorar l’accés laboral dels joves de la Fundació.

Desitgem que els alumnes que han realitzat el curs l’hagin aprofitat molt les lliçons del Pau, la Isa i l’Esteve, i que aviat trobin la manera de promocionar-se social i econòmicament gràcies a les competències professionals i personals que han adquirit. Edavant!