El passat 28 de novembre, els alumnes de 2n del cicle formatiu d’Activitats Comercials van participar a la 15a edició del Dia de l’Emprenedor de la Vall Baixa i van sortir-ne molt ben parats, ja que en la secció de preguntes van quedar en 2a posició!

Judith López i Dani Elvira presentant la seva AppControl

Ara ja fa unes quantes edicions que els alumnes d’Activitats Comercials participen en Dia de l’Emprenedor de la Vall Baixa. En aquesta trobada anual es donen cita emprenedors i estudiants del Baix Llobregat.

En aquests premis, a més, es presenten diferents projectes innovadors que han ideat alumnes que estudien cicles formatius i batxillerat de diferents instituts del Baix Llobregat, tan des del crèdit de síntesi com des del treball de recerca respectivament.

Judith López i Dani Elvira van presentar el projecte ControlApp que consisteix en una aplicació per millorar la nostra qualitat de vida. Després de la seva defensa davant d’un tribunal format per emprenedors que ja han posat en marxa la seva idea de negoci, va ser el moment del concurs de preguntes.

En aquest concurs els nostres alumnes de 2n del cicle formatiu d’Activitats Comercials van classificar-se en segona posició.

Enhorabona!

Classificació de la secció-concurs de preguntes i respostes