El passat 7 de novembre, tots els alumnes de Grau Mitjà han realitzat sortides lúdiques, d’aventura a primer i gastronòmiques a segon, per treballar la cohesió de grup i començar a fer pinya.


Clica per veure totes les fotos

Cada vegada més, des del món de l’empresa es valora molt la importància del treball i la cohesió dels equips, i consideren que aquest és element essencial per a l’èxit dels diferents projectes que estigui duent a terme.

Un equip que coneix les fortaleses i les febleses de les persones que el formen pot permetre un repartiment de les tasques, dels objectius a assolir per a cada persona i un sentiment de pertinença i compromís amb el projecte que afavoreix l’ambient de treball.

Així també des de l’escola volem que els diferents cursos de FP assoleixin aquest grau de cohesió que ens permeti un millor ambient a les aules i tallers. Per aquesta raó, els alumnes de 1r i 2n de Grau Mitjà han sortit a fer pinya.

  • Els de primer han anat a Naturpark, Cerdanyola del Vallès, per gaudir en grup dels ponts de mico, les tirolines i tot el circuit d’aventura…. adrenalina “a tope”.
  • Els de segon han marxat al parc forestal de Can Cases a Martorell on han gaudit d’una manera diferent, no han tingut un “subidón” d’adrenalina més aviat de colesterol amb les botifarres i els xoricets que han fet en les barbacoes