Aquest dijous, ens va visitar Irune Arteta, responsable de Formació del grup Eroski, i també Verónica Vinagre Caballero i Lídia Romera Montes del Departament de Selecció i de Formació a Processos de Persones de Caprabo a fi d’estrényer vincles de col·laboració per a #FPdual


Xavi Somoza, Merche Rodríguez, Marina Coll, Lídia Romera, Irune Arteta, Verónica Caballero i Jordi Piró

Irune Arteta és la Responsable de Formació Ocupacional del Departament de Desenvolupament de Persones i Talent del grup Eroski, a la seu central
de Elorrio (Biscaia) i ha vingut a explorar possibles vies de col·laboració amb els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials. Ho ha fet acompanyada de Verónica Vinagre Caballero i Lídia Romera Montes del Departament de Selecció i de Formació a Processos de Persones de Caprabo, a la seu de L’Hospitalet de Llobregat.

L’objectiu és doble: per una banda, la idea és signar un conveni de col·laboració per a Formació en Centre de Treball en modalitat dual, el que coneixem per #FPdual; i per l’altra, com a centre formatiu oferir-los relitzar la formació dels seus treballadors perquè puguin obtenir els certificats professionals oficials que necessiten.

L’entesa ha estat immediata i ben aviat se signara el conveni dual; a més, aquest mateix octubre, alumnes de 2n d’Activitats Comercials que han de realitzar les seves pràctiques en empresa, ja les duran a terme en alguns dels establiments Caprabo que hi ha a la comarca.

Anem junts, Escola i Empresa, perquè els nostres joves arribin ben lluny.