El 12 de setembre va ser el torn de Grau Mitjà i de l’ESO, el 13 als de batxillerat, el 16 als del PF i avui als de Grau Superior. Ara sí, totes les etapes de l’escola comencen un curs especial! 125 anys amb tu!


Activitat d’inici de curs del projecte COR de 2n d’ESO

Comença un curs especial. Aquest 2019-2020 l’escola Salesians Sant Vicenç dels Horts compleix 50 anys!

Són 50 anys fent una de les coses que més ens agrada fer: donar la benvinguda a cada un dels nois i noies amb qui conviurem, aprendrem, riurem, potser plorarem però sobretot, acompanyarem durant tot el curs.

Primer va ser el torn dels alumne d’ESO, el dia 12 de setembre, els quals, en diferents moments del matí, van trobar-se ja fos a l’auditori o a les aules amb els seus tutors. Nervis, canvis, alegria, ganes!

Gimcana que els alumnes de 4t d’ESO van oferir als de 1r perquè coneguessin els espais de l’escola

A Grau Mitjà, els de 1r tots ben seriosos i amb ganes d’afrontar ja uns estudis professionalitzadors. Moltes cares noves, molts alumnes d’altres municipis, moltes ganes de ser grans, però grans de veritat. Els de 2n ja es troben com peixos a l’aigua. Molts han fet pràctiques durant l’estiu, el món del treball cada dia més a prop: projectes de futur, pensant de fer l’FP DUAL.

Benvinguda a l’auditori d’alumnes de 1r de Grau Mitjà

El dia 13 de setembre va ser el torn dels alumnes de 1r de batxillerat que es van donar cita a l’auditori. També moltes cares noves, assignació de tutors, certa por, moltes ganes, a punt pel que sigui que es presenti. Els de 2n, molt situats, sembla que fos ahir que començaven les vacances, algú que ha avançat molt el TR aquest estiu, altres que… en fi. I aquí estem, l’sprint final!

El dia 16 de setembre va tocar als de PFI. Ells enguany enceten una 2a oportunitat, una nova ocasió d’incorporar-se a uns estudis reglats de Formació Professional. No tenen l’ESO però no es rendeixen. Pera ells també hi ha camins que els esperen i no els pensen desaprofitar.

Els de Grau Superior, quasi tots majors d’edat, ja són una altra història. Ells venen a les tardes perquè molts treballen els matins. Ja saben què és el món laboral i no s’estan ximpleries, encara que això no vol dir que no sàpiguen passar-s’ho bé. Els de 1r comencen un nou cicle i els de 2n planejant si quan acabin seguiran estudis universitaris o si ja hi ha una empresa que els està esperant per incorporar-los de ple dret a la seva plantilla.

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL CURS 2019-2020