El passat dijous 6 de juny, es va dur a terme l’acte de lliurament dels 230€ recollits en la venda de les cistelles ecològiques de l’hort de l’escola a la ONG VOLS per col·laborar en el projecte que estan desenvolupant a Burquina Faso.


Dijous 6 de juny, vam rebre la visita de la Laura, voluntaria de l’ONG VOLS, que va explicar als alumnes del Projecte Hort quina és la tasca que fa aquesta ONG a Burquina Faso. Com bé ens va dir, es tracta d’un projecte de llarga durada que té per objectiu la construcció de diferents equipaments per cobrir les necessitats educatives i sanitàries de la zona.

Al final de la seva explicació, els alumnes del Projecte Hort van lliurar a la Laura els 230€ obtinguts de la venda de cistelles ecològiques: unes cistelles de productes ecològics conreats a l’hort de l’escola pels mateixos alumnes.

Els compradors han estat els mateixos professors i personal del centre que a principi de curs es van apuntar a la llista dels interessats a comprar aquestes cistelles. L’èxit ha estat total i ha permès als alumnes treballar, no només amb les gallines, les verdures i les hortalisses, si no també la competència matemàtica i la comunicativa.

Aquestes cistelles ja fa dos anys que s’estan distribuint però, en aquesta ocasió s’ha anat més enllà i s’ha volgut donar al projecte un horitzó de solidaritat i compromís. Per això, en lloc de guardar els beneficis per invertir en l’hort, aquest any s’ha contactat amb l’ONG salesiana VOLS per col·laborar.

« de 4 »