El 30 d’abril, els alumnes de 2n del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van anar a l’escola IRIS per lliurar la taula de llums i les joguines electròniques que ells mateixos han adaptat. Vols saber per què?


Alumnes de l’Escola Iris i Salesians amb la postal d’agraïment

El passat 30 d’abril al matí, els alumnes de 2n d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques es van desplaçar a l’escola IRIS per lliurar la taula de llums per a la sala multisensorial i les joguines electròniques adaptades que ells han realitzat.

El que no s’esperaven és que els nens i nenes de l’escola els lliuressin també un regal: una tarja manual d’agraïment i felicitació.

La trobada va finalitzar festivament amb un esmorzar tots plegats. I d’aquesta manera, els alumnes de 2n del cicle formatiu de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van posar el punt i final al projecte solidari que es va iniciar a principi de curs en una sortida tutorial a l’escola IRIS, que els nostres alumnes van realitzar per conèixer de primera mà les seves necessitats.

L’any que ve hi tornem!

Alumnes de 2n de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques amb la taula de llums per a l’aula sensorial