Aquest cap de setmana s’han iniciat els primers contactes amb el Collegio salesiano Astori per a la realització d’un intercanvi d’estudiants que començaria el curs vinent. T’interessa?


Petra Martín, Beatriz, Don Pablo, Marina Coll i Roxana

Aquest cap de setmana han vingut la Roxana, la Beatriz y el salesià Don Pablo per organitzar l’intercanvi amb Itàlia que començarem a fer el proper curs. La visita ha servit per compartir necessitats i objectius a fi de dissenyar un programa que tingui en compte tots els detalls que faran possible l’experiència.

Per tant, a partir del proper curs posarem en marxa un programa d’intercanvi entre alumnes de la nostra escola i alumnes de l’escola Salesians Astori de Mogliano, prop de Venècia, sempre que hi hagi famílies disposades a participar-hi.

Aquest intercanvi s’adreça a alumnes de 1r de batxillerat i de 1r de cicles formatius de grau mitjà, ja que seria l’edat també dels alumnes italians que vindrien aquí. Aquests nois i noies són estudiants de batxillerat lingüístic o econòmic i estudien el castellà com a tercera llengua.

Així com la Roxana, la Beatriz y Don Pablo han vingut aquest cap de setmana a conèixer com funcionem i veure de prop les instal·lacions i l’entorn on estaran els seus alumnes, del 15 al 17 de maig les professores Petra Martín i Marina Coll realitzaran una estada a l’escola Astori per fer un job shadowing (aprenentatge per observació). Durant el job shadowing coneixeran de prop diferents metodologies que utilitzen a Astori i observaran com fan l’aprenentatge del castellà. Tanmateix, aprofitaran per conèixer l’escola i els llocs on estaran els nostres alumnes, així com les visites que podrien dur a terme quan realitzin l’intercanvi.