Sí, és una moguda considerable! Les VI Jornades Professionals i Tecnològiques es consoliden amb la participació de moltes empreses i entitats que venen a oferir tallers i xerrades, o a les quals els alumnes visiten. Aquí tens una nova crònica de què estan donant de sí.


Programa de les VI Jornades Professionals i Tecnològiques 2019. CLICA

Dimecres 20 de març a les 8 del matí, els alumnes de 1 del cicle formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria van rebre una xerrada tècnica sobre els tipus i ús de les pistoles aerogràfiques que va oferir Santiago Rico, representant de  l’empresa Sagola, que ens subministra aquest tipus de pistoles.

Els alumnes de 1r de Carrosseria amb Santiago Rico

Aquests alumnes, juntament amb els de 2n, van anar a Arbúcies divendres 22 de març al matí. L’objectiu va ser realitzar una sortida tècnica a les instal·lacions de  l’empresa Beulas, que es dedica a la fabricació de carrosseries per autocars.

Alumnes de 1r i 2n de Carrosseria a BEULAS

Durant els dies 20, 21 i 22 de març, tots els alumnes de grau mitjà i grau superior van poder gaudir de les taules rodones TET – l’Aventura del món Laboral, ofertes per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

L’objectiu d’aquesta activitat és oferir una visió del sector des de l’experiència directa d’un empresari, un sindicalista i un jove treballador (sovint exalumne), i promoure la reflexió sobre els valors del treball i el futur professional del joves, oferint diferents punt de vista de la realitat laboral a la que s’incorporaran els alumnes en breu.

Alumnes del cicle d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i de Carrosseria amb l’empresari Adolfo Romagosa, l’exalumne Àlex Montilla i la sindicalista Susan Kalunge.
Els alumnes del cicle de Mecanització amb l’empresari Lluís Santos (SECOT), els exalumnes Ricardo Muñoz i Josep Llopart, i el sindicalista Ferran Coll (l’eina, l’espai jove de la intersindical de CSC)
Alumnes del cicle de Gestió Administrativa amb l’empresari Lluís Santos (SECOT), l’exalumne Sandra Hidalgo i el sindicalista Ferran Coll (l’eina, l’espai jove de la intersindical de CSC)
Alumnes del cicle d’ctivitats Comercials amb l’empresari Fernando Casanova (SECOT), l’examulmna Ainhoa Calero i el sindicalista Ferran Coll (l’eina, l’espai jove de la intersindical de CSC)

Per la seva banda, els alumnes del cicle d’Administració i Finances van fer la taula rodona amb l’empresari Joan Domènech (SECOT), exalumna Anna Hinojosa i el sindicalista Ferran Coll (l’eina, l’espai jove de la intersindical de CSC). I els alumnes del cicle d’Automatització i Robòtica Industrial van poder escoltar l’empresari Felipe González (SECOT), els exalumne Leandro i Arnau, i el sindicalista Ferran Coll (l’eina, l’espai jove de la intersindical de CSC)

Els alumnes de 2n del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa van passar el dimarts 26 de març al Sagrat Cor de Sarrià participant en el Campament d’Innovació (InnovaFP) juntament amb uns altres 40 alumnes procedents de l’Escola Prat, l’Institut La Mercè, l’INS Les Salines i el Sagrat Cor. L’objectiu d’aquest campament ha estat intentar resoldre un repte real plantejat per l’empresa MAPFRE: “Com rendibilitzar la inversió publicitària que tot just comencen a invertir al sector dels e-games?”

Després d’un matí de treball en 10 grups inter-escolars de 5 alumnes, un dels grups ha guanyat el concurs, el grup de l’alumne Josep Millán de la nostra escola. Perè encara que només hagi guanyat un grup i Salesians només ha aconseguit la victòria el Josep, de ben segur que amb iniciatives com la de MAPFRE, que aposta per dinàmiques com la d’avui per apropar els alumnes d’FP a reptes de l’empresa real, hi sortim guanyant tots.

Alumnes de 2n de Gestió Administrativa al Campament d’Innovació, Sagrat Cor de Sarrià!

Dijous 28 de març, els mateixos alumnes de 2n de Gestió Administrativa van anar a visitar l’empresa logística Sparber Group al Zal II del Prat de Llobregat. No paren!

Alumnes de 2n de Gestió Administrativa a Sparber Group, El Prat de Llobregat

El mateix dia, els alumnes de 1r del cicle formatiu de grau mitjà d’Activitats Comercials han visitat el magatzem logístic intel·ligent de Decathlon ubicat també al Zal II del Prat de Llobregat.

Alumnes d’activitats Comercials al magatzem logístic intel·ligent de Decathlon