Àlex Porto, alumne de 2n del cicle formatiu d'Administració i Finances ha estat tres dies a Wilnsdorf, Alemanya, gràcies a l'empresa on està realitzant FPdual: Meleghy Automotive GmbH & Co. KG.

La multinacional Meleghy Automotive GmbH & Co. KG fa dos anys que està duent a terme els Azubi Days: els dies de l'aprenent. 

Es tracta de tres dies en què els treballadors aprenents de totes les plantes productives que Meleghy Automotive té distribuïdes en diferents països són convidats a viatjar a Wilnsdorf, Alemanya, per visitar la seva seu.

Àlex Porto, alumne de 2n de cicle formatiu de grau superior d'Administració i Finances, ha tingut la fortuna d'estar realitzant el seu segon curs en modalitat FPdual a la planta que Meleghy té a Espanya, concretament al polígol industrial d'Abrera. 

A més a més, aquest any és el primer cop que els Azubi Days compten amb presència d'aprenents espanyols. Durant els tres dies, l'Àlex i la resta dels 65 companys seus provinents de plantes industrials d'Alemanya, la República Checha i Espanya, han pogut conèixer les instal·lacions de la fàbrica de Wilnsdorf, fer activitats lúdio-esportives i una visita a la fàbrica d'acer Deutsche Edelstahlwerke a Siegen, la ciutat més propera. 

Una fantàstica experiència d'intercanvi, d'esbarjo i de reforç positiu per als nois i noies que estan fent d'aprenents a Melghy Automotive.