Alguns ordinadors Lenovo 11e no mostren correctament el percentatge de càrrega de la bateria. La durada de la bateria és l’adequada, però quan aquesta està prop d’esgotar-se, el percentatge que es mostra a la barra del Windows cau en picat. TENIM LA SOLUCIÓ!

Símptomes

Alguns ordinadors Lenovo 11e no mostren correctament el percentatge de càrrega de la bateria. La durada de la bateria és l’adequada, però quan aquesta està prop d’esgotar-se, el percentatge que es mostra a la barra del Windows cau en picat.
Aquesta situació en concret no significa que la bateria estigui malmesa, sinó que mesura incorrectament la seva capacitat.

Solució:

Cal fer un procés de calibrat, seguint els passos d’aquest tutorial. El calibrat de bateria fa una descàrrega i una càrrega completa, de forma controlada, que permet recalcular de nou el percentatge de la bateria.

Durada:

Es pot allargar fins a 12 o més hores.

Advertències:

Mentre el procés no arribi al final, l’ordinador ha d’estar encès, endollat a la corrent amb el seu carregador, i no es poden usar cap mena d’aplicacions o programes. Per aquest motiu, es recomana fer-ho a casa, preferiblement durant el cap de setmana.

Podeu consultar tots els passos detallats en aquest tutorial: Tutorial – indicador bateria Lenovo 11e