Divendres passat, els alumnes de 1r del cicle formatiu de Grau Susperior d'Automatització i Robòtica Industrial van visitar el centre logístic  de Mercadona a Abrera.

Els alumnes de Robòtica Industrial van visitar divendres el centre logístic de MERCADONA a Abrera amb l'objectiu de conèixer els seus processos de gestió logística, de manera que tinguin ocasió de veure en funcionalment allò que estan aprenent o aprendran en el seu cicle formatiu.

El director de Recursos Humans, el Sr. Carles Domínguez, va rebre els alumnes i va fer una explicació de les principals magnituds de l'empresa Mercadona: número de centres logístics, número de botigues -més de 1600- i número de treballadors -més de 84.000-, i va dir als nostres alumnes que esperaven que molts d'ells vinguessin a fer les pràctiques al seu centre logístic i, si hi ha sort, entressin a formar part de la plantilla de Mercadona.

Posteriorment en Pere Antón Lobato, analista PLC, va oferir una xerrada tècnica als alumnes i els va ensenyar documentació tècnica i programes de gestió de la planta. A la xerrada també hi van participar Rafael Martínez, el coordinador de l'Àrea de Manteniment i en Miguel Cano reponsable de RRHH Mercadona Baix Llobregat.

Tot seguit, en grups de 7 o 8, l'Izan, l'Oriol i en Leandro, ex-alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts que estan en plantilla al centre logístic després d'haver-hi realitzat l'FPdual, van guiar als alumnes pel magatzem logístic en una extensa i acurada visita en què van anar responent qualsevol pregunta que els fessin.

Cal agraïr al centre logístic Mercadona la confiança amb Salesians Sant Vicenç dels Horts tant per la col·laboració FPdual com per l'atenció que van tenir amb els alumnes al llarg de tota la visita.