Ja tenim els resultats de les proves oficials d'anglès de Cambridge que els alumnes van realitzar el juny passat! Avui s'ha fet el lliurament dels certificats als alumnes. Vols certificar el teu nivell d'anglès?

Un any més, un grup d'alumnes que durant el curs passat van preparar-se a Salesians Sant Vicenç dels Horts per als exàmens oficials de Cambridge han certificat el seu nivell d'anglès. En aquesta ocasió han estat 23 nois i noies de l'escola que, a partir d'avui podran incloure en el seu currículum que tenen els nivells KET (Key English Test) o PET (Preliminary English Test) oficials de la Universitat de Cambridge.

Cal felicitar especialment a

  • Mireia Rodríguez de 1r de Batxillerat que ha obtingut el certificat PET with distinction.
  • Núria Sáez i Sandra Boltà de 3r d'ESO, i Lucía Arribas de 2n d'ESO que han obtingut el certificat KET with distinction.

Enhorabona també als dos B2 equivalents al First Certificate! 

  • Joan March i Nadia Figuerola de 2n de Batxillerat

Com a escola plurilingüe, l'aprenentatge i la certificació de l'anglès és un dels objectius en totes les etapes i ensenyaments. Fruit d'aquest esforç, especialment a l'ESO i a Batxillerat, els resultats a les Proves de Competències Bàsiques de 4t d'ESO del curs passat posen de manifest els bons resultats en anglès, més de 6 punts per sobre de la mitjana de Catalunya. 


RECORDA que l'escola t'ofereix una extraescolar d'anglès, en col·laboració amb l'acadàmia vicentina COMUNICATE. INFORMA-TE'N!