Dijous 26 d'abril Salesians Sant Vicenç dels Horts va acollir de nou la 3a edició de la Jornada FPempresa. Un espai per compartir i establir relacions entre centres d'FP, empreses de l'entorn i l'Ajuntament.

Dijous 26 a les 13.45 h, a Salesians Sant Vicenç dels Horts va tenir lloc la 3a edició de la Jornada #FPempresa.

L’objectiu, després dels èxits de les edicions anteriors, ha estat que les empreses locals s’apropin al món educatiu i puguin conèixer tots els avantatges i resoldre tots els dubtes relatius a la Formació Professional que s’imparteix a Sant Vicenç dels Horts per a tot el territori.

Enguany, en la primera part de la Jornada s'ha habilitat dos espais simultanis en què els empresaris assistents han pogut triar si volien participar en una d'aquestes dues xerrades:

En la 2a part de l’acte, tot dinant, s'ha donat pas a les intervencions dels directors dels centres d'FP de Sant Vicenç dels Horts, també de la directora de Serveis Terriotirals del Departament d'Ensenyament Núria Valldurriola, de Miquel Camps com a empresari i de la Gerent de Formació de SEAT, S.A. i directora de l’Escola d’Aprenents de SEAT, Laura Carnicero, que ha fet una intervenció sobre la INDÚSTRIA 4.0 des d’una perspectiva doble d’empresa i escola.

Finalment, s'ha fet un reconeixment públic a dues de les empreses amb qui els dos instituts d'FP del municipi estan col·laborant, i s'ha conclòs amb les paraules de Maite Aymerich, alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, que ha posat punt i seguit a les Jornades.

A més de Salesians i Gabriela Mistral, en l’organització de la jornada també hi participen la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts, la Unió de Botiguers, PIMEC, l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.