L'equip d'alumnes de 4t d'ESO, United Souls Sant Vicenç, presenta una versió de la popular "Cups" al School Song Contest que han gravat a Ràdio SVH. Ja està enllestit el VIDEOCLIP! Vols veure'l?

School Song Contest

Per segon curs consecutiu i després de l'èxit obtingut l'any passat, els alumnes de l'optativa de música tornen a participar al School Song Contest amb el nom d'equip United Souls Sant Vicenç! Aquest any, la cançó escollida per canviar-ne la lletra és "Cups", popularitzada per Anna Hendricks, que els alumnes han versionat amb una reivindicativa lletra i que han titulat "When I'm home".

Gràcies als alumnes de Música de 4t d'ESO, amb l'ajuda de Jason Neil, l'auxiliar de conversa, i la participació dels alumnes de la matèria d'Educació Visual i Plàstica, ha estat possible elaborar aquest videoclip:

Com podeu veure, es tracta d'una cançó que convida a les noies que són víctimes de la violència de gènere a atrevir-se a fer el pas de sortir del silenci, a no acceptar i suportar la seva situació de control i submissió. "When I'm home" per tant, vol evocar, el desig i la necessitat de ser una mateixa, no tenir por, és a dir, sentir-se a casa

L'elaboració de la cançó ha estat un projecte interdisciplinar en què han sumat esforços les matèries d'Anglès, Música i Anglès. De manera que l'Olga Claret, la professora de música, s'ha ocupat de la part musical mentre que Jason Neil, l'auxiliar de conversa, ha ajudat als alumnes en l'elaboració de la lletra de la cançó i els ha assessorat en qüestions de pronúncia. Finalment, Vicky Ipas, d'Educació Visual i Plàstica, s'ha ocupat de coordinar el rodatge i muntatge del videoclip.

Un cop més, hem comptat amb la col·laboració valuosíssima de Ràdio SVH 90.2, que ha posat el seu estudi a disposició per gravar la cançó. Aquí teniu el minireportatge que van realitzar el dia de la gravació amb entrevistes als alumnes:

El següent pas del concurs, i l'últim, és la presentació en directe de la cançó que, a més, ha d'acompanyar-se de coreografia! Aquesta actuació encara no està prevista en calendari però haviat n'informarem.

United Souls Sant Vicenç està format per:

Ainhoa Calvo, Esther Feliz, Paula Jiménez, Helena Rodríguez, Andressa Teixeira, Aina Ramos, Ares Garcia, Maria Salvador, Berta Aymà, Laia Rodríguez, Axel Esteve, Marta Martínez, Anna Padilla, Eva Fortes, Alba Yerga, Ariadna Martín, Eli Mayo i Marta Ibarra. 

Molta sort a totes elles! Esperem que, com els seus companys del curs passat, es puguin proclamar guanyadores!