Fa dues setmanes van marxar d'Erasmus+ cinc alumnes de Grau Superior tant d'Administració i Finances com d'Automatització i Robòtica Industrial, i aquesta setmana i la que ve, dos professors de secundària i un d'FP. Voleu saber a on?

Gràcies a la Carta Erasmus que té atorgada l'escola, aquest any marxaran a l'estranger un total de 5 alumnes i 1 professor de grau superior, per una banda. I per l'altra, com a novetat d'aquest any, marxaran dos professors de secundària.

Això és possible perquè el programa Erasmus+ ens ha subvencionat dos projectes que hem presentat: un per a Educació Escolar (KA101) i un altre per a Educació Superior (KA103). 

En aquesta entrevista a Carme Soto, coordinadora de mobilitat de Salesians Sant Vicenç dels Horts, s'explica en què consistexen aquests programes i com els va als alumnes i professors que hi participen.

Els alumnes de Grau Superior que marxen són:

Del cicle d'Administració i Finances:

Del cicle d'Automatització i Robòtica Industrial

  • Daniel Ramírez ► A Dublin, a l'empresa "Smartbin", els mesos de juny i juliol.
  • Alberto Conde ► A Cork, a l'empresa "CEA Architects", els mesos de juny i juliol.

Alumnes de Grau Superior i el professor Jordi Piró

Pel que fa professors:

  • Jordi Piró marxa a Scarborough a fer un curs de "English Language Training for Vocational Teachers" amb una durada d'una setmana.
  • Marina Arcarons marxa a Oxford a fer un curs de "Creative Teaching in the Secondary and Adult English Language Classroom ", amb una durada de 2 setmanes.
  • Marc Bosch marxa a Oxford a fer un curs de "English for Effective Communication" amb una durada de 2 setmanes.

Marc Bosch i Marina Arcarons

A tots ells BONA ESTADA A L'ESTRANGER!