Divendres passat, vam rebre la visita del director de qualitat d'AMES-Hongria i de la directora del centre educatiu Szentgotthárdi III Béla Szakképző Iskola és Kollégium d'Hongria, juntament amb el director i la tècnica de Recursos Humans d'AMES-Espanya. 

visita Hongria 5

Salesians Sant Vicenç dels Horts, porta anys en relació amb el teixit empresarial del seu entorn i ha estat un dels primers centres de Catalunya en posar en marxa l'FP dual. Aquest model d'FP suposa un nou tipus de relació escola-empresa-alumne que implica molt més a les empreses que no pas amb el de l'FP tradicional.

AMES SA, és una de les agosarades empreses que han iniciat amb nosaltres aquesta aventura de l'FP dual i, com que a Szentgottárd (Hongria) hi tenen una planta de producció i també hi ha una escola professional amb qui tenen establerts convenis d'FP dual, hem aprofitat l'avinentesa per compartir l'experiència amb ells, que al seu torn estaven molt interessats en saber com treballem aquí.  

Per això, Tóthné Nagy Emese, directora del centre Szentgotthárdi III Béla Szakképző Iskola és Kollégium d'Hongria, i Gyula Tóth, director de qualitat de la plata AMES-Hongria, van venir divendres passat per conèixer el sistema educatiu espanyol i, especialment, l'etapa de cicles formatius quant a la forma en què es dissenyen les pràctiques en empresa i l'FP dual. Ens va acompanyar també Marc Moret, director de Recursos Humans d'AMES, i Lidia Fortes, tècnica del departament de Recursos Humans també d'AMES, que són el punt d'enllaç amb qui l'escola estableix els convenis de col·laboració. 

visita Hongria 4

visita Hongria

visita Hongria 2

Com es pot veure en les fotografies, a banda de la pertinent reunió, vam realizar una visita per totes les instal·lacions del nostre centre per mostrar l'equipament i els recursos que utilitzem per desenvolupar la nostra tasca educativa i formativa.

visita Hongria 3