Actualitat

100% d’aprovats al First Certificate!

L’alumnat que s’ha presentat a les proves oficials per obtenir el First Certificate de la Universitat de Cambridge l’han aconseguit. Enhorabona!El passat 25 de juny, tot just quan començaven les vacances, set alumnes de l’assignatura Preparació per al First de primer de batxillerat es van presentar a Barcelona a les proves per a certificar el nivell B2 – First Certificate in English (Cambridge English). Ara que hem tornat a engegar el curs, estem contents de saber que tots han aprovat i que, per tant, amb la titulació sota el braç, ja estan a punt per afrontar segon de batxillerat.

Es tracta de

  • Aroa Cazorla
  • Eider López
  • Ivan Lartategui
  • Josep Ferrés
  • Marina Cañedo
  • Martina González
  • Sandra Boltà

Tots ells i elles han aconseguit la titulació després d’un curs de preparació específica a l’escola. La Sandra, a més, ha obtingut una menció de C1 (Advanced) amb una puntuació de 185. Moltes felicitats!

A Salesians Sant Vicenç dels Horts, com a escola plurilingüe, volem brindar el màxim d’oportunitats als nostres estudiants per tal que assoleixin els seus objectius, aprenguin i alhora puguin certificar els seus nivells tant d’anglès com de francès.

És per això que apostem per iniciatives com la distribució per nivells a l’ESO, la preparació per al First a primer de batxillerat, la participació en els exàmens oficials de Cambridge i Oxford, o el Batxillerat Dual, programa en el qual els alumnes obtenen una doble titulació tant espanyola com estatunidenca.

Aquest curs us volem encoratjar a tots i totes de nou a continuar aprenent, a presentar-vos a les proves que més s’adeqüin al vostre nivell i a treure partit de les iniciatives que l’escola posa a la vostra disposició.