Actualitat

Un 10 a la selectivitat de Marta Bernadet!

Enhorabona, Marta, per haver obtingut un dels únics dos 10 de tot Catalunya en les Proves d’Accés a la Universitat!


Si una cosa ens omple de satisfacció, és veure com els nois i noies a qui hem acompanyat durant la seva etapa escolar aconsegueixin allò que es proposen. La Marta Bernadet, que aquest any ha acabat batxillerat científic amb matrícula d’honor, ha posat la cirereta al pastís obtenint un dels dos únics 10 en la selectivitat d’enguany en tot Catalunya!

La Marta va fer la primària i l’ESO a Salesians Sant Boi. Noia activa i inquieta, toca el saxo i ha estat jugadora de futbol del futbol club santboià fins que el lligament creuat d’un genoll seu va dir que prou. També dedica part del seu temps lliure al voluntariat a la parròquia Maria Auxiliadora, fent d’animadora de grups de fe.

L’any que ve vol fer medicina a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i li desitgem el millor!

ENHORABONA, MARTA!!!