Actualitat

Finalistes d’honor del concurs AMIC-ficcions!

Lucía Carrasco, Ariadna García, Sara Canals i Joan Gómez, arriben a la final del concurs AMIC-Ficcions en el qual, enguany, hi han participat 4.493 estudiants de tot Catalunya! Enhorabona!


Des de fa uns quants cursos, a 4t d’ESO es treballa el text narratiu participant a un concurs: l’AMIC-Ficcions. Aquesta modalitat ha fa millorar molt la motivació i la qualitat de les històries que l’alumnat d’aquesta etapa és capaç de crear. I no ens estranya! Sobretot perquè el premi és un iPhone o una Play Station.

Enguany, en la 14a edició del concurs, s’hi ha presentat 4.493 participants de 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius d’arreu de Catalunya. Són molts! Per això és tan destacable que dues històries creades per dos equips de Salesians Sant Vicenç dels Horts hagin estat nomenades finalistes!

Una d’aquestes històries és En Busca de la reina perduda de Joan Gómez, que podeu llegir aquí:

I l’altra, és la història escrita per l’equip TxT format per Sara Canals, Lucía Carrasco i Ariadna García, titulada La sala i que podeu llegir aquí:

Com sempre, és una alegria veure la seva alegria. No treu que l’esforç ha estat gran, ja que, a partir d’un text d’inici a escollir entre els 5 que el concurs oferia, calia escriure 3 capítols d’entre 3000 i 9000 caràcters sense espais que en fossin una possible continuació. Però ha valgut la pena. I com comenten en l’entrevista en àudio que aviat afegirem aquí, l’any que ve hi tornaran!

Enhorabona!!!