Actualitat

Comiat de Cicles Formatius

Divendres passat, 27 de maig, tots els grups de 2n curs de tots els Cicles Formatius de la casa van poder gaudir d’un comiat institucional en tota regla. Que us vagi bé i ens porteu en algun racó del vostre cor allà un el futur us porti!


L’alumnat de 2n curs dels cicles de grau mitjà de Carrosseria, Gestió Administrativa, Mecanització, Activitats Comercials i Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, juntament amb els de 2n curs de Grau Superior d’Administració i Finances i Automatització i Robòtica Industrial, va celebrar divendres passat el seu comiat en una cerimònia al pati central.

Tothom s’havia engalanat i mudat, els discursos a punt, les ganes de tancar una porta, no amb recança, sinó amb la il·lusió d’obrir-ne de noves i fer camí. Alguna llàgrima furtiva, abraçades post-covid, sense mascaretes. Com cal.

Al final dels parlaments es van lliurar mencions especials a aquells estudiants que han destacat en algun àmbit.

Enhorabona! I finalment, es va servir un pica-pica.

Gràcies a l’Ajuntament vam disposar d’una tarima i cadires per poder acomiadar totes les promocions de la Formació Professional que acaben el seu cicle. Alguns marxaran, altres potser seguiran a la casa iniciant un altre cicle formatiu, però tenim el desig i l’esperança que tot el temps compartit ha estat no només un temps de formació, sinó de trobada. Una trobada que hagi permès un creixement personal, no només de competències que seran necessàries en el món laboral.

Que us vagi bé! I, si us plau, passeu a saludar!