Actualitat

4a baixada de karts de Carrosseria

Com cada any, per aquestes dates, l’alumat de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria, posen a prova els karts en els quals han estat treballant durant tot el curs per veure quin és el més ràpid!


Una de les metodologies que més ens agrada fer servir als tallers d’FP és l’Aprenentatge Basat en Problemes (ABP). A la nau de Carrosseria, durant tot el curs, l’alumnat de 1r n’han fet experiènacia. Han dut a terma el que en diem l’ABP dels karts.

Consisteix a elaborar, per equips, un kart d’unes determinades mesures de xassís i uns paràmetres de construcció donats. Pot semblar senzill, però no ho és. Cal tenir en compte que parteixen de zero i han d’aconseguir un vehicle que tingui direcció per volant, frens i carrosseria, que pugui pilotar una persona al llarg d’una baixada amb revolts de 130m.

Divendres passat, 27 de maig, va ser el gran dia de posar a prova la resistència i velocitat dels karts. Durant el matí, tots els equips van poder fer baixar els seus karts per la baixada de davant de la nau de carrosseria tres vegades. El jurat, format per professorat del departament de metall, van cronometrar totes les baixades i van guardonar l’equip més ràpid.

Enhorabona a l’equip guanyador.