Actualitat

L’alumnat de Grau Superior presenta els seus projectes finals

L’alumnat de 1r i 2n de cicles formatius de Grau Superior està finalitzant el curs, i ho fan amb la presentació davant de tribunal acadèmic dels seus projectes finals.


Grau Superior ja ha acabat! Entre el dilluns 23 i el dimarts 24 de maig, Maria Auxiliadora, l’alumnat de 1r i 2n de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial, i d’Administració i Finances, han estat presentant el fruit dels darrers mesos: els projectes finals.

Enguany, s’ha pogut obrir les presentacions al públic i no ha calgut aplicar les restriccions per COVID dels darrers cursos. Per tant, les famílies i amics que ho han desitjat han pogut assistir a les defenses davant de tribunal acadèmic que han fet els estudiants.

Enhorabona a tots i totes!