Actualitat

8 alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts participen al XXII Concurs de Traducció de la UPF i tenim una finalista!

El Víctor Alfonso, el Ferran Lorenz, la Míriam Moreno i la Doae Ouldlahcen de 4t ESO, juntament amb el Rubén Biedma, l’Ariadna Estévez, la Marina García i l’Anna Piñol de 1r Batxillerat, han participat en la 2a fase del concurs de traducció Francès-Català organitzat per la Universitat Pompeu Fabra.


Durant els darrers mesos, 8 nois i noies de 4t i de 1r de batxillerat, han participat en el concurs que la Universitat Pompeu Fabra organitza cada any per premiar la millor traducció francès-català entre els estudiants de 3r i 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat.

Enguany hi han participat el Víctor Alfonso, el Ferran Lorenz, la Míriam Moreno i la Doae Ouldlahcen, de 4t ESO; i el Rubén Biedma, l’Ariadna Estévez, la Marina García i l’Anna Piñol, de 1r Batxillerat. Tots ells han arribat a la 2a fase del concurs, però l’Anna Piñol n’ha resultat finalista! Això significa que la traducció d’Anna Piñol està entre les 10 millors de la seva categoria!

El lliurament de premis es farà el proper 20 de maig a l’Auditori del Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Molta sort, Anna!!!