Actualitat

Noies de l’àmbit científic i tecnològic de 4t d’ESO visiten Plastic Omnium

Recuperem una sortida només per a noies, només de 4t d’ESO, i només les que estan actualment cursant l’itinerari científic i tecnològic, per conèixer una de les empreses pioneres en tecnologia i innovació del sector industrial del plàstic: Plastic Omnium. Per què aquesta visita? T’ho expliquem.


Des de fa alguns anys, l’Empresa PLASTIC OMNIUM commemora el dia de la dona obrint les seves portes a noies estudiants de 4t d’ESO per promoure vocacions tecnològiques en el sector femení d’aquestes etapes educatives.

El 2020 ja van participar-hi algunes alumnes de la casa. Enguany s’ha recuperat la visita i ahir, 9 de març, set noies que actualment estan cursant l’itinerari científic-tecnològic a 4t d’ESO es van desplaçar fins a Sant Andreu de la Barca per fer una visita taller per les instal·lacions de PLASTIC OMNIUM.

En la visita, Natalia Peña, directora de Recursos Humans i tres treballadores més de la planta ens van explicar l’origen de l’empresa, quina mena de producció industrial duen a terme i la seva distribució en el món. Entre elles hi havia la responsable del departament de disseny, una dissenyadora industrial i la cap de manteniment de la planta. Ens van explicar la seva experiència professional i ens van acompanyar per la zona d’injecció, el magatzem i la zona de muntatge.

Al final de la visita, vam tenir una estona de xerrada amb aquestes treballadores. En conjunt una visita més que interessant i que volem seguir mantenint i, fins i tot, ampliant de cara els anys vinents.

Moltes gràcies!