Actualitat

El programa TALENTIA del grup Volkswagen busca talent entre els estudiants de Carrosseria

Aquest mes de juny, Volkswagen necessita 10 estudiants del cicle formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria per fer les pràctiques FPdual en els seus tallers. Comença el programa formatiu TALENTIA!


Estudiants de Carrosseria en connexió amb Pol Viladrosa, responsable del Programa Talèntia del Grup VolksWagen

Dimarts 10 de febrer, Pol Viladrosa Torres, responsable del Programa Talèntia, va connectar-se per videoconferència amb els estudiants de primer de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç per explicar-los el seu funcionament. Des del mes de març fins a finals de maig, doncs, l’alumnat que vulgui participar en el Programa Talentia ha de fer una formació en la plataforma online que utilitzen els treballadors de Volkswagen. Els qui facin satisfactòriament aquesta formació, al juny 2022 començaran les pràctiques FPdual en els seus tallers.

Aquesta plataforma, abasta diversos temes, desde la història del grup VW, fins a temes més tècnics com ara materials, dissolvents i altres materials que utilitzen els concessionaris Volkswagen. Aquesta formació s’acabarà al mes de maig de 2023 amb una estada de 3 dies a Madrid on rebran una formació sobre bancades.

Aquest curs ja hi ha 5 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria fent les pràctiques en concessionaris Volkswagen del Baix Llobregat que el curs passat van fer aquesta formació.

El proper mes de juny Volkswagen necessita 10 estudiants del cicle formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria per fer les pràctiques FPdual en tallers del nostre entorn (Molins, Sant Boi, Hospitalet, Zona Franca, Gavà…). Els que facin satisfactòriament aquesta formació, el juny de 2022 començaran les pràctiques duals en tallers Volkswagen.