Actualitat

L’alumnat del Projecte Avança de 4t d’ESO coneixent el món laboral

El passat divendres, l’alumnat del Projecte Avança de 4t d’ESO va visitar les instal·lacions de l’empresa d’automoció MERIT de Sant Vicenç dels Horts per conèixer com és un context laboral real. Per què? T’ho expliquem


Ja fa quatre cursos que a 4t d’ESO es va iniciar el Projecte Avança: una proposta que vol apropar el món laboral a un determinat perfil d’alumnat d’aquesta etapa a fi de promoure en ells unes competències professionals que els seran útils per al seu futur acadèmic però, sobretot, per al seu desenvolupament personal.

Aquest alumnat fa dies que està coneixent els seus deures i responsabilitats com a treballador i s’ha format en l’ús d’elements de protecció i seguretat, així com el maneig de certes eines. La visita del passat divendres a l’empresa d’automoció MERIT té per objectiu conèixer com funciona una empresa gran i què s’espera d’un bon treballador.

Aquesta experiència ens permet de treballar l’orientació acadèmica i professional amb aquest alumnat. I també els prepara per a incorporar-se com a treballadors en pràctiques en una empresa, experiència que iniciaran aviat, tan bon punt se signin els convenis amb empreses col·laboradores.

Gràcies, MERIT, per l’oportunitat que ens heu ofert i la vostra acollida.