Actualitat

Tornem a marxar d’ERASMUS+!

Nerea Rua i l’Elena Yerga de 2n del Grau Mitjà de Gestió Administrativa són a Dublín d’Erasmus+. Després de dos cursos sense poder dur a terme cap mobilitat a l’estranger amb aquest programa, enguany hi tornem una vegada més gràcies a la Fundació Inform.


Des del dia 6 de febrer i fins al dia 12 de març, la Nerea Rua i l’Elena Yerga de 2n del Grau Mitjà de Gestió Administrativa són a Dublín d’Erasmus+ gràcies a la Fundació inForm Totes dues estan molt contentes de poder aprofitar aquesta oportunitat de realitzar unes estades en empresa a l’estranger.

La Nerea està realitzant pràctiques a la secretaria acadèmica del Departament d’Enginyeria de la Universitat Trinity College, al rovell de l’ou de Dublín i bressol universitari de noms tan importants en el món de la literatura com Oscar Wilde, Samuel Beckett, Jonathan Swift.

L’Elena, per la seva banda, està fent les pràctiques administratives a l’hotel Maldron Hotel Tallaght, als afores, en la zona residencial. Tot un repte a afrontar quant a l’experiència de ser lluny de casa i posar en pràctica tot l’anglès que s’ha après i millorar-lo.

Al mes de juny o juliol marxaran més alumnes en mobilitats Erasmus. Tot just aquestes setmanes el Departament Escola-Empresa està fent les gestions per signar convenis de col·laboració amb empreses d’Irlanda i altres països.