Dijous passat, 10 de febrer, uns quants nois i noies de 4t d’ESO, en representació dels seus companys, es van apropar fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu per lliurar 350€ obtinguts en la venda de les polseres candela que ells mateixos van confeccionar.


En el marc del Projecte COR (Compromesa, Oberta, Resilient) de 4t d’ESO abans de Nadal vam treballar una unitat didàctica que s’anomena “Vèncer el mal”. Una de les activitats que es van dur a terme en aquella unitat va ser la confecció de polseres Candela.

Durant les darreres setmanes abans de festes, aquestes polseres es van posar a la venda durant les hores d’esbarjo i es van aconseguir 350€! El passat dijous, uns quants nois i noies de 4t d’ESO, com a representants de tot el curs, van apropar-se a l’Hospital Sant Joan de Déu per lliurar aquesta quantitat a l’Associació Polseres Candela.

Dues volunt`àries de l’Associació van acompanyar els nois i noies en una visita per l’Hospital en què van explicar el significat del hall d’entrada i els van ensenyar el nou Hospital Oncològic per a Infants que s’està acabant de construir: el més important i gran de tota Europa!

Endavant XIPIRONS!