Actualitat

Els nostres “patges” de Grau Mitjà d’electricitat porten regals a l’Escola Iris

El passat dimarts 25 de gener, els delegats de 1r del cicle formatiu de grau mitjà d‘Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van lliurar al director de l’Escola Iris dos regals que els Reis han deixat per als infants d’aquest centre.


Dimarts passat, 25 de gener, els delegats de 1r del cicle formatiu de grau mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van lliurar al director de l’Escola Iris de Sant Vicenç dels Horts, dos regals que els Reis han deixat per als infants d’aquest centre. Es tracta d’una màquina de fer crispetes i una batedora.

El lliurament d’aquests regals s’encabeix en el projecte solidari i social que l’alumnat de GM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques du a terme cada any amb l’alumnat de l’escola Iris. Durant el primer trimestre, doncs, els nois i noies d’aquest cicle formatiu han visitat l’escola i han conegut les necessitats que tenen i com des dels coneixements tècnics podem adaptar i reparar joguines elèctriques.

El projecte va començar amb la carta als Reis que l’alumnat de l’Escola Iris van escriure amb les seves professores. El projecte continuarà durant el segon i tercer trimestre i els alumnes de segon faran l’adaptació i la reparació de les joguines a les capacitats físiques dels infants d’aquest centre d’educació especial.