Totes les etapes de l’escola celebren el nostre sant patró i fundador Sant Joan Bosco amb activitats especials. Vols saber què han fet?


La festivitat de Don Bosco és una celebració més que centenària en aquesta casa salesiana de Sant Vicenç dels Horts. Enguany no podia ser menys. Per això, a totes les etapes del centre, s’han dut a terme activitats especials durant els dies 27 i 28 de gener. Algunes d’aquestes activitats han servit per conèixer el personatge històric de Don Bosco i la seva pervivència avui, i altres han estat per gaudir de forma celebrativa i lúdica d’aquesta diada salesiana.

A l’ESO, dijous es van dur a terme activitats relacionades amb la persona de Sant Joan Bosco a fi d’aproximar-se al personatge històric i també a l’obra dels Salesians arreu del món, també avui.

A Batxillerat també s’han dut a terme activitats per conèixer la figura de Don Bosco i s’han plantejat de quina manera ens inspira avui la seva tasca educativa i evangèlica.

A l’FP no han estat menys a l’hora d’aprendre una mica qui va ser Don Bosco, qui són els Salesians i de quina manera avui són presents al món.

Però no tot ha estat conèixer, sobretot, tal com Don Bosco hauria volgut, ha estat un dia d’alegria, de diversió! “Nom´´és desitjo una cosa: veure-us feliços en el temps i en l’eternitat”.