Actualitat

Cantada de Nadales a la residència Sophos i per a l’Escola Iris

Avui l’alumnat de 1r i 2n d’ESO ha dedicat unes nadales als avis i àvies de la residència geriàtrica Sophos i a l’alumnat de l’escola IRIS. Una bonica manera de compartir l’alegria del Nadal amb altres vicentins i vicentines en aquest darrer dia lectiu de l’any!


Un any més, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO prepara unes cançons per cantar als avis i àvies de la residència geriàtrica SOPHOS i als nois i noies de l’escola IRIS. La COVID-19 ja va fer que el curs passat no poguéssim visitar ni la residència ni l’escola Iris per fer el concert en viu, però això no ha impedit que posem la tecnologia al servei de la comunicació de l’alegria nadalenca!

De tota manera, els de 1r han anat a cantar Nadales als avis i `àies de la residència des del carrer. Però com que sabem que molts no van poder sortir a sentir-les, també han gravat les actuacions en vídeo. Així les podrà veure tothom.

BON NADAL

I FELIÇ 2022!