Actualitat

Bon Nadal i feliç 2022!

Acabem l’any una mica com hem pogut, vistes les dificultats provocades per la pandèmia i altres imprevistos, però seguim moguts per l’esperança. Una esperança que neix precisament a Betlem i que és un infant. L’imprevist dels imprevistos: un Déu que es fa un entre els homes i dones del món, de carn i ossos, perquè el puguem trobar.


Donem les gràcies a l’alumna Andrea González de 3rB, guanyadora del petit concurs de dibuixos que s’ha dut a terme per triar la imatge de la postal de Nadal d’enguany!

Arribem al final d’aquest primer trimestre d’un nou curs amb la satisfacció de la feina feta fins ara, segurament que hi ha coses a millorar i hem de continuar treballant per aconseguir-ho, però hem d’estar satisfets i ens hem de felicitar de com hem respost, com a comunitat educativa, a una situació de nou complicada per la pandèmia, tots junts: famílies, alumnat i professorat, posant de la seva part hem aconseguit avançar.

Sembla que quedin molt lluny els primers dies de setembre,  quan començàvem amb incerteses, dubtes i neguits un nou curs, amb tota l’afectació de la covid, però il·lusionats i amb esperança. Aquesta esperança ens ha marcat aquest inici de curs en la que hem continuat treballant amb allò que ens és essencial: l’acompanyament acadèmic i personal dels nostres nois i noies.

Les activitats d’aprenentatge han seguit el ritme previst i els diferents projectes que com a escola desenvolupem estan plenament en actiu: innovació pedagògica, projectes solidaris, projectes d’atenció a la diversitat, acompanyament tutorial i emocional… És per això que tanquem aquest trimestre contents amb el camí fet i il·lusionats pel que ens queda i agraint el vostre suport, sense el qual hagués estat impossible.

Aprofitem també per desitjar-vos un molt bon Nadal i fer-vos arribar la felicitació de l’escola. Esperem que, malgrat que pugui ser un Nadal diferent, sigui per a tots i totes un moment de descans, pau, compartir i carregar piles per al curs que encara ens queda.

Que siguem testimonis d’amor i esperança en tot allò que fem.

Rebeu una salutació cordial i un molt bon Nadal de part de tot el equip de l’escola. 

BON NADAL!!!!