Actualitat

Treballs de Recerca presentats en streaming

Per segon any consecutiu, a fi de facilitar que amics i familiars puguin veure exposat el TR de l’alumnat de batxillerat, s’ha habilitat un espai web on s’emeten en directe les presentacions en format streaming, on també és possible recuperar les emissions realitzades.


CLICA LA IMATGE PER ACCEDIR A LES EMISSIONS EN STREAMING

Avui, dilluns 20 de desembre, i demà dimarts 21, l’alumnat de 2n de batxillerat posa punt final a mesos de recerca, autodisciplina i esforç. Tot per aconseguir elaborar un treball de recerca sobre algun àmbit del seu interès.

Un any més, a causa de la COVID-19, no es permet l’accés al centre dels familiars i amics en la presentació dels Treballs de Recerca (TR). No obstant això, com vam fer també el curs passat, aquestes presentacions s’emeten en directe en format streaming en aquest espai web que hem preparat per a l’ocasió.

Aquí podeu consultar l’horari d’exposicions que es duen a terme simultàniament en dos espais del centre:

La recerca és fonamental per al progrés. En qualsevol àmbit, el coneixement avança, la medicina avança, la tecnologia avança, la societat avança, en la mesura que hi ha persones que es dediquen a la recerca. Per això és tan important que, en el batxillerat, que és una etapa prèvia a la universitat o a estudis de grau superior, l’alumnat faci una experiència inicial i pràctica sobre què és i què no és una investigació.

Però fer el TR no només serveix per preparar-se per fer un Treball de Final de Grau (TFG), un Treball de Final de Màster (TFM) o un doctorat; endinsar-se en el món de la recerca, permet que l’alumnat esdevingui més crític en la seva anàlisi de la realitat. I això és especialment necessari avui, que estem immersos en la societat de la informació: tot ens arriba des de qualsevol banda i ho compartim mitjançant múltiples canals sense aturar-nos a valorar la seva veracitat.

Enhorabona, alumnat de batxillerat, per la monumental tasca acomplerta entre aquests dos cursos de 1r i 2n de batxillerat. I us desitgem unes molt bones i merescudes vacances de Nadal per recuperar les energies!