Actualitat

A 4t d’ESO fem Polseres Candela, ens en compres una?

El dijous passat, quatre dones de l’Associació de Polseres Candela van venir a visitar l’alumnat de 4t d’ESO per explicar-los la seva experiència d’afrontament d’un càncer infantil i per realitzar un taller d’aquestes polseres solidàries que posaran a la venda aquesta setmana a les hores de pati.


Una de les campanyes solidàries que des de fa uns quants desembres es duen a terme a Salesians Sant Vicenç dels Horts són l’elaboració i venda de polseres Candela, una iniciativa per recaptar fons per a la recerca de tractaments contra el càncer infantil.

Per això, un any més, un grup de dones de l’Associació Polseres Candela han vingut a l’escola per explicar a l’alumat de 4t d’ESO com han afrontat algun cas (ja sigui en pròpia carn o en la dels fills) de càncer infantil. No sempre es té l’ocasió de conèixer des de la pr`opia veu dels afectats casos de càncer infantil; per això és sempre un moment intens del curs, en què es remouen coses profundes en els nois i noies.

Un moment d’aquesta intensitat no s’improvisa. Per això, aquesta activitat està inclosa en un dels eixos de treball del projecte COR que enguany ha arribat a 4t d’ESO, que s’anomena “Vèncer el mal”.

Després dels testimonis, les dones de l’Associació ens han convidat a ajudar-les a confeccionar unes polseres que serveixen per a recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. Cada classe de 4t va estar durant una hora fent aquest taller i al final vam aconseguir reunir més de 200 polseres!

Durant aquesta darrera setmana escolar, abans de les vacances de Nadal, l’alumnat de 4t d’ESO les posarà a la venda en la botiga de productes solidaris que cada any munten els nois i noies de 1r curs de Grau Mitjà d’Activitats Comercials. Aquesta botiga s’obrirà a les hores de pati tant de l’ESO com de postobligatòria.

Passeu per la botiga i compreu!

Gràcies, nois i noies de 4t pel vostre compromís!