Actualitat

L’alumnat de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances visiten el Viver d’Empreses de Cornellà

De mica en mica anem recuperant aquelles sortides que tant ajuden a completar la formació de l’alumnat d’FP, perquè veuen, en la realitat, possibles sortides professionals per a les quals s’estan formant. En aquesta ocasió, els estudiants de 2n d’Administració i Finances han visitat el Viver d’Empreses de Cornellà.


Han estat més de dues hores de vista on hem realitzat 3 activitats:

En la primera activitat, Ana Pérez, tècnica del viver d’empreses, ens ha fet un taller sobre sensibilització a l’emprenedoria en què ens ha explicat què tenen en comú totes les start-up i quines característiques ha de tenir un nou servei o un nou producte perquè pugui ser viable en un futur. Els ha donat moltes pinzellades sobre com hauran de realitzar el Pla d’Empresa del mòdul de Projecte Empresarial.

Posteriorment hem visitat el viver i hem pogut veure com treballaven els emprenedors i els espais de què disposen, especialment els espais comuns, i ha emfasitzat en els beneficis que té el fet d’ubicar l’activitat en un viver d’empreses en la fase inicial d’una activitat.

Finalment, hem fet una dinàmica de grup en habilitats de comunicació amb l’actor i formador Ramón Garrido, ha estat una activitat profitosa i ens ha donat eines per a fer una millor exposició dels treballs finals.

Agraïm al personal del Viver d’Empreses de Cornellà l’oportunitat de visitar-los i el tracte que ens han dedicat.