Actualitat

Ciments Molins ens fa donació de tres vehicles per al cicle de Carrosseria

Aquest matí, Ciments Molins ens ha fet l’entrega de tres vehicles destinats a les pràctiques de l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria.


David Borruel, cap del Departament de Metall de l’escola; Carla Fos, responsable de la sostenibilitat corporativa; Xavier Somoza, director titular Salesians SVH; Manel Guillem, director de la cimentera, Esperanza Molins, responsable de la Comissió d’Acció Social de Ciments Molins; Marina Coll, directora pedagògica de Salesians SVH, Feli Alcario i Jordi Piró, responsables del Departament Escola-Empresa de Salesians SVH.

La relació entre Ciments Molins i Salesians Sant Vicenç dels Horts no és nova. Ja fa molts anys que aquesta empresa pionera del seu sector i la nostra escola mantenen relacions de col·laboració: convenis FPdual, Projecte Aprenents, entre d’altres. Per això, ens ha fet molta il·lusió aquest matí rebre de part seva tres vehicles, ja inservibles, per a ús educatiu.

L’Espe Molins, responsable de la Comissió d’Acció Social de Ciments Molins, en Manel Guillem, director de la cimentera, i la Carla Fos, responsable de la sostenibilitat corporativa, han volgut ser presents en el moment de l’entrega. Després de realitzar la foto de rigor, hem visitat els tallers on l’alumnat de carrosseria treballarà amb aquests vehicles.

Volem transmetre el nostre agraïment al recolzament que Ciments Molins fa als nostres alumnes des de fa tants anys.

GRÀCIES