Actualitat

Una nova promoció acaba el batxillerat dual!

La Lídia, la Clàudia, l’Andreu, l’Anna i la Carla ja tenen el batxillerat espanyol i també l’americà! És el que proporciona el Batxillerat Dual a aquells intrèpids i intrèpides que s’hi atreveixen. Enhorabona!


Estudiants que han obtingut el batxillerat dual

La promoció de la Lidia Castillo, la Claudia Delgado, l’Andreu Folqué, l’Anna Jones i la Carla Ollé és la 2a que acaba els seus estudis de batxillerat en modalitat dual gràcies al conveni entre Salesians Sant Vicenç dels Horts i la institució escolar nord-americana Academica Corporation. 

Des de 3r d’ESO, aquests nois i noies van iniciar els seus estudis de batxillerat dual. Això vol dir que durant 4 cursos, al principi cada divendres, però després de forma telemàtica, han anat avançant en les lliçons i les proves que els han permès obtenir alhora el batxillerat espanyol i el Highschool americà.

Un esforç extra que els ha demanat constància, perseverança i esforç, però que han tingut sempre l’acompanyament de la figura d’un/a tutor/a que els ha anat acompanyant i orientant en tot el procés.

Ara, aquests estudiants tenen més portes obertes de cara al futur, ja que opten a estudis superiors tant a Europa com a Estats Units d’Amèrica.

ENHORABONA!!!