Actualitat

Andreu Folqué, guanyador en la seva categoria al 35è certamen literari Narcís Lunes!

Per la seva banda, Xavier Folqué de 3r d’ESO ha estat finalista en la modalitat poesia de la seva categoria i a la Clara Prats, de primer de batxillerat, se li ha concedit un accèssit!


Guanyadors i finalsites de la 35à edició del Narcís Lunes
(fotografia de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts)

Dissabte, 29 de maig es va dur a terme l’acte de lliuraments de la 35à edició del premi Narcís Lunes, un certamen literari de narrativa i poesia en català adreçat a estudiants de Sant Vicenç dels Horts.

Enguany estem d’enhorabona! Hem de felicitar l’Andreu Folqué, estudiant de 2n de batxillerat tecnològic, que ha quedat guanyador de la seva categoria en la modalitat prosa. De batxillerat també cal felicitar la Clara Prats, de 1r humanístic, a qui se li ha concedit un accèssit també en la modalitat prosa.

Per la seva banda, donem també l’enhorabona a Xavier Folqué, de 3r d’ESO que ha quedat finalista de la modalitat poesia en la seva categoria. Bon paper, per tant, de l’alumnat de l’escola al certamen literari Narcís Lunes d’enguany.

ENHORABONA!!!