Actualitat

Sis estudiants de Grau Superior participen a la 2a edició del “24h d’Innovació Barcelona”

Els passats dies 15 i 16 d’abril, sis nois i noies dels cicles de grau superior d’Administració i Finances i d’Automatització i Robòtica Industrial van participar, juntament amb 200 estudiants d’FP més, al 24h d’Innovació Barcelona. Vols saber qui són i què és aquest esdeveniment?


Albert Zapata, Laia Ladevesa i Ana Olivares d’Administració i Finances, i Joel Ezquerro, Joan Avram i Miquel Bogunyà d’Automatització i Robòtica Industrial, van participar el passat mes d’abril a la 2a edició del 24h d’Innovació Barcelona juntament amb 200 estudiants de Grau Superior d’arreu de Catalunya.

Es tracta d’un esdeveniment que en aquesta 2a edició es va celebrar els dies 15 i 16 d’abril, amb l’objectiu de concentrar tota la potència de creativitat de l’alumnat d’FP durant 24 hores, per tal que ideïn, prototipin i presentin una solució per a un dels 24 reptes proposats per diferents empreses.

Tots els estudiants es divideixen en grups d’entre 8 i 12 alumnes i entomen un dels 24 reptes reals proposats per les empreses. Donada la situació de pandèmia actual, tot es va realitzar telemàticament.

Malgrat que cap dels sis estudiants de Salesians Sant Vicenç dels Horts integrava el grup finalment guanyador, tots coincideixen que ha estat una experiència intensa i gratificadora a parts iguals.

Gràcies a tots sis per la vostra implicació!

Laia Ladevesa en un dels grups de treball afrontant un repte proposat per l’empresa Nestlé.