Actualitat

Tornem a celebrar Sant Jordi amb més premis que mai

Hem celebrat la diada de Sant Jordi amb activitats especials en diverses etapes, especialment a l’ESO, i per primera vegada, s’ha fet la cerimònia de lliurament de premis de la 16a edició del certamen literari Sant Jordi, del 3r concurs de dibuix i del 6è concurs de videopomes en directe per YouTube! Una autèntica allau artística!


La diada de Sant Jordi d’aquest 2021 ha estat pletòrica. Quines ganes teníem tots de celebrar el patró de Catalunya i el dia del llibre (i la rosa). No com l’any passat que la pandèmia ens el va prendre.

Durant tot el dia 23 d’abril, els alumnes de les diferents etapes han realitzat activitats especials. I, en l’última hora del matí, tota l’ESO s’ha connectat en directe al canal de YouTube per veure el lliurament de premis del 16è Certamen Literari de Sant Jordi.

Aquí podeu recuperar l’emissió sencera. Hi ha moments de silenci perquè els alumnes a les aules feien el visionat d’altres vídeos amb actuacions i recomanacions literàries que no es faran públiques de moment.

Donem les gràcies als dos presentadors de 4t d’ESO: la Marina Rodríguez i l’Ayoub Belkhaddar. També als lectors i a tots els qui han col·laborat preparant, l’espai, embolicant premis, a l’equip tècnic i al jurat.