Actualitat

El Projecte Hort genera 500€ de beneficis solidaris per a la Fundació Magone

El passat 8 d’abril, nois i noies de 1r, 2n i 3r d’ESO van lliurar els 500€ aconseguits amb la venda de productes de l’hort escolar a Fundació Magone, una entitat salesiana que es dedica a atendre joves en situació de risc d’exclusió social. Per què? T’ho expliquem!

El Fernando, el Ferran, el Joan Pau i el Genís al centre Juvenil Martí Codolar per veure la Fundació Magone en marxa.

Dins del marc del Projecte COR, alguns joves de la Fundacó Magone van explicar fa un parell de mesos les seves experiències de vida als nois i noies de 3r d’ESO.

Per això, com a agraïment i per contribuir d’alguna manera a facilitar que aquesta fundació segueixi duent a terme la tasca que fan, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO han volgut destinar-los els beneficis obtinguts de la venda de productes de l’hort escolar.

El Fernando Serrano (3rESO A), el Ferran Lorenz (3r ESO A), el Genís Franco (2n ESO B) i el Joan Pau Mallo (1r ESO A), van visitar el passat dijous 8 d’abril la Plataforma d’educació social de Martí Codolar (Barcelona), i seu de la Fundació Magone.

Els alumnes de 3r d’ESO hi van anar en nom de tots els seus companys, ja que des del Projecte COR havien treballat aquesta entitat i havien rebut la visita de 3 joves que els van explicar l’experiència. Aquesta era una manera de retornar-los aquella visita. Per altra banda, en Genís i en Joan Pau van anar-hi en nom de tots els alumnes del Projecte Hort, que són els qui han tingut cura dels productes de l’hort escolar que han generat els beneficis econòmics destinats a la Fundació.

Joves usuaris de la Fundació Magone del 9 de febrer quan van venir a testimoniar les seves vides a l’alumnat de 3r d’ESO

En la visita vam ser molt ben acollits i tractats i ens van ensenyar les instal·lacions. Ens van fer una breu explicació de tota l’acció social que duen a terme i tots quatre alumnes van quedar gratament sorpresos i satisfets.

Tu també vols col·laborar amb la Fundació Magone?