Actualitat

Exalumnes de l’escola aconsellen els alumnes de 2n de Batxillerat

Aquesta setmana, els alumnes de 2n de Batxillerat de l’escola han rebut la visita d’alguns exalumnes que els han explicat la seva experiència a la universitat i als graus superiors, per ajudar-los amb la seva orientació de futur.


Qui millor sap com és un grau superior o un grau universitari són els qui estan cursant aquests estudis. I, per algun motiu que deu tenir a veure amb la psicologia evolutiva, els adolescents i joves tendeixen a donar-se més crèdit entre ells que no pas als adults.

Per aquesta raó, hem convidat exalumnes que estan cursant estudis en aquestes etapes superiors perquè conversin amb els actuals estudiants de 2n de batxillerat, que aquests dies estan decidint el seu futur.

Moltes gràcies per la vostra visita i per explicar-los les vostres vivències!