Actualitat

Intervenció dels alumnes del Projecte Avança als Salesians de Sant Boi

Els i les alumnes del Projecte Avança han fet una intervenció decorativa amb vinils de colors a les instal·lacions d’infantil de l’Escola Salesiana de Sant Boi.


Els alumnes de 4t d’ESO del Projecte Avança, cada divendres realitzen tallers professionalitzadors per tal de treballar les competències professionals i l’autonomia personal. Altres anys hem pogut realitzar aquest projecte en empreses de l’entorn de Sant Vicenç, però enguany la pandèmia ho ha impedit.

No obstant això, Salesians Sant Vicenç dels horts compta amb notables instal·lacions per recrear ambients professionals i desenvolupar petites produccions. Un dels resultats d’aquesta activitat ha estat l’elaboració de vinils decoratius per donar un toc de color a les aules d’Infantil de l’escola salesiana de Sant Boi. Els ha quedat un espai ben acollidor!

Els nens i nenes d’infantil dels Salesians de Sant Boi els han fet arribar als nostres alumnes uns vídeos d’agraïment per la feina feta.

Estem molt satisfets del resultat d’aquest projecte!